Auch Ninotschka zieht ihr Höschen aus 1973 COMEDY -EROTİZM


Adı: Ve Ninochka pantolonunu kaldırır.

Orijinal adı: Auch Ninotschka zieht ihr Höschen aus
Yayın yılı: 1973
Çıkış Tarihi: Almanya
Tür: Komedi Erotik 
IMDB: 4.7
Sinema Arama: -
Süre: 01:17:54
Yönetmen: Klaus Tinney
Oyuncular: Rinaldo Talamonti , Elma Karlova , Franz Mukseneder , Jurgen Bulvarı , Christina Wank
Batı Alman film yapımcılarının 70'lerin başında ne kadar görüldüğü ortaya çıktı, erotik bir komedi olarak genç ve girişimci bir kolhoz girişimcisi Peter Çehov'un yanı sıra üç köy kızının - Natasha, Vera ve Olga - pazar ilişkilerine girme hikayesini sundu. Yanlışlıkla, ama zevksiz değiller ve hatta kendileri için ticari avantajı olan, denizaşırı zengin beylerin ve diğer sponsorların kaprislerini yerine getirmeye başladılar. 

Elbette bu kasetin tarzı ve sanatsal düzeyi, erotik ürünlerin basit tüketicilerini şaşırtmaya bırakacak olan tuhafca aptal ismine tekabül ediyor (“ve işte ekranda görünüp pantolonunu çıkarmaya zahmet etmeyen bazı Ninochka!”). Güzel bir kadın NKVD ajanı hakkında Ernst Lyubich’in ünlü Ninochka romantik komedisine dair bir ipucu, hala baskın olsa da, hatta baskın olsa da, 30'lu yılların unutulmaz Greta Garbo ile birlikte bu klasik fotoğrafının genellikle Sovyet karşıtı propagandadan şüphelenildiğinden şüphelenildi. 

Ve “... ve Ninochka, pantolonunu vuruyor” filmi, aslında bir tarımsal sergiden ziyade bir genelevde daha iyi hissedebilecek ahlaki açıdan dirençli Sovyet Komsomol üyelerinin efsanesini berbat ettiği iddia ediliyor. ve sanatın herhangi bir tezahüründen aşırı uzaklık. Ancak, Rusya'dan Batı'ya “kadın bedeninin ihracatı” ile ilgili prognoz doğrulandı - ve onu bu ustalığın yazarlarına nasıl çıkaramazsın ... peki, en azından şapkaların!



Yorum Gönder